Hieronder vind je het interview dat ik onlangs heb opgenomen met Peggy Phoenix Dubro.

We praten over de workshops in Nederland in mei en we doen een energetische oefening om weer even dieper te verbinden met jezelf en met wie je werkelijk bent.

De vertaling van de oefening vind je onder de video. Ik nodig je uit om, ook als je het Engels niet (goed) machtig bent, toch de video te bekijken want de taal van energie gaat voorbij de taal van woorden…. enjoy!

Voor meer informatie over de workshops, ga naar: http://originalkryoneuropa.com/en/seminars-%C3%B7-holland/english-peggy-phoenix-dubro-workshop/

Heb je vragen over de workshop of over deze video, neem dan even contact met mij op!

Wil je ons helpen? Deel dan deze video op Facebook:

fb button algemeen NL

Nederlandse vertaling van de energie-oefening in de video:

“Ik herinner je eraan dat we allemaal channels zijn, die leren om meer van wie we zijn te channelen.

En in dit moment herinner ik je eraan dat als we op deze manier met elkaar communiceren, in deze derde taal, de taal van energie, dat we met elkaar spreken van heelheid tot heelheid, kern tot kern.

En terwijl je jezelf observeert en we met elkaar verbinden kun je voelen, waarnemen, verbeelden of denken aan je energie terwijl we met elkaar verbinden en je energie reageert.

En we herinneren elkaar eraan dat we allemaal één zijn en dat we tegelijkertijd elkaar eren in onze eigenheid.

Ik vraag je om te focussen op je voeten.

Weet dat alle energetische aanpassingen of impulsen die je ervaart plaatsvinden volgens je eigen innerlijke wijsheid, want je zegt JA tegen je Zelf (met een hoofdletter Z :-))

En terwijl je focust op je voeten, vragen we je te verbinden met de energie van de Aarde, meer nog dan je nu al doet.

Geef jezelf toestemming om helemaal aanwezig te zijn in je lichaam in je dagelijks leven.
Want dit is hoe je meer channelt van wie jij bent, Oneindig Wezen dat je bent, dat wat je je heelheid of je ‘heiligheid’ kunt noemen.

En terwijl je focust op je voeten kun je tegen jezelf zeggen: “Ik kies ervoor om helemaal aanwezig te zijn in mijn lichaam in mijn dagelijks leven“.

En met een open hart nodig ik je nu uit: kom verder, open meer van je kanalen, wees meer aanwezig… je bent een oneindig wezen. In dit lichaam, met dit zenuwstelsel en met dit brein, hoeveel meer van jou kan aanwezig zijn als je thuis creëert op de planeet, waar je ook bent?

Focus dan als je wilt op je kruincentrum en 60 centimeter boven je hoofd. Een heel gebied waarin een portaal van energie geopend wordt. Daar zullen we meer over spreken wanneer we elkaar ontmoeten.

Er zijn 144 punten van licht in het brein. We vragen je te focussen en te affirmeren: “Ik kies ervoor om meer van mijn grotere wijsheid uit te drukken in mijn dagelijks leven“.

Open voor meer van je eigen licht, energie en aanwezigheid…

Meer bewust zijn…. We werken met het gebied dat de heilige kamer in het brein wordt genoemd: de pijnappelklier, de thalamus, de hypothalamus, in verbinding met de hypofyse in het gebied van het derde oog.

Diepe inzichten en inspiraties zijn voor jou als je meer en meer begrijpt dat je lichaam een heilig instrument is. Want inderdaad, de chemicalieën van verlichting bevinden zich in je.

En dan vragen we je om te focussen in het gebied van je hart en je kern-energie uit te stralen.

Dus van je centrum beneden, 60 cm onder je voeten en je voeten naar je centrum boven, 60 centimeter boven je hoofd en je kruin, en dan uitstralen vanuit je hart deze prachtige kern-energie…. Uitstralen vanuit je hele wezen.

We herinneren je eraan dat de aanwezigheid van het Oneindige zich in iedere cel van je lichaam, in iedere laag van je dna, in elke lichtvezel van je wezen bevindt.

We zijn bijna klaar. Focus in je hart en affirmeer: “Ik kies ervoor om meer van mijn hart energie uit te stralen, om zo meer vrijheid te creëren“.

En dan is het zo, in dit moment, dat we uitstralen, we gaan voorbij tijd en ruimte en we moedigen elkaar aan om zo helder en zo sterk te zijn als we maar kunnen zijn. Want dit is de tijd dat we het eens waren om hier te zijn. Een tijd van verandering, persoonlijk en collectief.

Ik eer jou en het Oneindige in jou
Ik eer jou en het Oneindige dat je bent

Laten we samen affirmeren: “En zo ben ik…. En zo zijn wij”.