Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op!

Ik vind het altijd fijn om van je te horen!

Ik heb een geweldig team om me heen dat ervoor zorgt dat al je praktische en technische vragen snel beantwoord en opgelost worden. Mijn team zorgt er ook voor dat alle inhoudelijke vragen en reacties bij mij terecht komen.

Omdat ik veel projecten tegelijkertijd heb lopen kan het even duren voordat je antwoord van me krijgt. Dank voor je geduld!

Vragen die ik veel krijg:

Kun je mij adviseren welke cursus het meest geschikt voor mij is?

Ja, dat kan! Stuur een berichtje met daarin waar je op dit moment tegenaan loopt en waar je naar op zoek bent. Dan kunnen we je vrijblijvend adviseren over welke cursus het beste bij jou zou kunnen passen.

Kan ik bij je terecht voor 1 op 1 sessies?

Op deze pagina kun je zien of ik op dit moment plek beschikbaar heb voor 1 op 1 sessies.

Als er geen plek beschikbaar is kun je met mij werken via mijn online cursussen, waarbij je al je vragen via email kunt stellen.

Ben je beschikbaar voor interviews, lezingen, e.d.?

Ja, ik ben beschikbaar voor interviews, lezingen e.d., zowel online als offline. Stuur me een bericht met daarin je onderwerp en doelgroep dan kan ik kijken of het een goede match is en kunnen we verdere plannen maken.

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg?

Praktische vragen worden het supportteam afgehandeld. Inhoudelijke vragen zal ik binnen een week beantwoorden.

BELANGRIJK: er zijn soms wat problemen met het formulier. Na het verzenden van je bericht zou je hieronder een melding moeten krijgen dat ‘je bericht is verstuurd’. Zo niet, email dan rechtstreeks naar support apenstaart irenelangeveld punt nl dan komt het bij ons terecht :)

Laat hier je bericht achter:

15 + 9 =

Irenelangeveld.nl is onderdeel van Stralend Licht
Leiden, NL
kvk-nummer: 50000969