Algemene Voorwaarden, Copyright & Privacy

Mijn sessies en cursussen zijn geen vervanging van reguliere psychologische of medische begeleiding en je bent ten alle tijde volledig zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie die ik je geef. Dit geldt voor alle informatie die ik verstrek, inclusief maar niet beperkt tot: mijn website, cursussen, meditaties, artikelen, sessies, emails en de Facebook groep.

De teksten en reacties op de website kunnen je een idee geven van mogelijke resultaten van mijn werk en dat wat anderen hebben ervaren. Aangezien iedereen anders is en de veranderingen altijd plaatsvinden volgens jouw eigen innerlijke wijsheid kan ik nooit specifieke resultaten garanderen.

De testimonials en reacties op mijn website zijn van mensen die met mij gewerkt hebben in sessies en/of cursussen en toestemming hebben gegeven voor het delen van hun woorden.

Online cursussen

De aankoop van een online cursus is definitief.

Na betaling krijg je direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Er is daardoor geen bedenktijd of herroepingsrecht. Het is dus niet mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen (ook niet gedeeltelijk).

Je kunt mijn gratis meditaties en artikelen op mijn website beluisteren & lezen om een beeld te krijgen van hoe ik werk en of dat bij jou past, zodat je de juiste keuze voor jou kunt maken.

De online cursus is voor één persoon en niet bedoeld om door te sturen naar anderen.

Workshops

Enkele keren per jaar geef ik een live workshop. Na betaling van een live workshop is je aanmelding definitief en is annuleren niet meer mogelijk. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan als je zelf verhinderd bent en dat van te voren aan ons doorgeeft.

1 op 1 sessies

Heb je op dit moment een psychologische of psychiatrische aandoening dan kan ik je alleen begeleiden als je daarnaast ook reguliere psychologische hulp ontvangt. Neem in dat geval eerst contact met mij op voordat je een kennismakingsgesprek plant.

Door de eerste of gehele betaling te doen ga je akkoord het gehele programma te volgen.

Als ik om wat voor reden dan ook het gevoel heb dat je niet geschikt bent voor het 1 op 1 werk dan kan ik de begeleiding beëindigen en krijg je de betaling van de overblijvende sessies en cursussen terug.

Sessies kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatst worden. Daarna is betaling verschuldigd. 

Klachtenregeling

Ik ben aangesloten bij de onafhankelijke Klachtenfunctionaris en Geschilleninstantie van SoloPartners. Klik hier voor meer informatie over de klachtenregeling.

Copyright

Copyright © Irene Langeveld. Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden en andere materialen op deze site zijn eigendom van Irene Langeveld of worden gebruikt met toestemming of onder licentie.

Het is vrij toegestaan de artikelen van deze website te delen mits het volledige artikel zonder aanpassingen wordt overgenomen en voorzien wordt van bronvermelding en link naar www.IreneLangeveld.nl.

Het is niet toegestaan om informatie, meditaties, audio, video’s of links uit de online cursussen te delen met anderen in welke vorm dan ook.

Geen enkele reproductie van welk deel van de site en andere materialen van Irene Langeveld dan ook mag worden opgenomen in enig ander werk of publicatie, in welke vorm dan ook, tenzij hiertoe vooraf, schriftelijk toestemming is verleend.

Privacy

Klik hier voor ons privacybeleid.

Overige informatie

Postadres:
Stralend Licht
Irene Langeveld
Hoflaan 159
2321 SP Leiden

telefoon: 0642381936
email: support at irenelangeveld.com
kvknr: 50000969
BTW nr: NL102479355B01