Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Irene Langeveld, ook bekend onder de handelsnaam Stralend Licht, gevestigd te Leiden en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50000969.

 

1. Algemeen

1.1 De informatie die Irene Langeveld verstrekt is geen vervanging van reguliere psychologische of medische begeleiding. Dit geldt voor alle informatie die Irene Langeveld verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot: de websites irenelangeveld.nl en irenelangeveld.com, online cursussen, workshops, webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, emails en door Irene Langeveld geplaatste informatie en reacties in een Facebook groep of elders online.

1.2 Je bent ten alle tijde volledig zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie die Irene Langeveld verstrekt. Dit geldt voor alle informatie die Irene Langeveld verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot: de websites irenelangeveld.nl en irenelangeveld.com, online cursussen, workshops, webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, emails en door Irene Langeveld geplaatste informatie en reacties in een Facebook groep of elders online.

1.3 Irene Langeveld doet haar best om ervoor te zorgen dat alle informatie juist en volledig is. Irene Langeveld is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van de informatie die gegeven is, het ontbreken daarvan of het (onjuist) toepassen van de informatie.

1.4 De teksten en reacties op de website kunnen je een idee geven van mogelijke resultaten en dat wat anderen hebben ervaren. Aangezien ieders proces uniek is kunnen specifieke resultaten nooit gegarandeerd worden.

1.5 De testimonials en reacties op deze website zijn van mensen die met Irene Langeveld gewerkt hebben in sessies en/of cursussen en toestemming hebben gegeven voor het delen van hun woorden.

2. Online cursussen

2.1 De aankoop van een online cursus is definitief. Een online cursus is een levering van digitale inhoud. Na betaling krijg je direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Je doet afstand van bedenktijd en het recht op ontbinding. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen.

2.2 De online cursus is persoonsgebonden. Bij aanschaf ontvang je toestemming om de video’s, audiobestanden, teksten en overige inhoud van de online cursus te downloaden voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan informatie, video’s, audiobestanden, teksten en andere intellectuele eigendommen uit de online cursus te vermenigvuldigen, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken zonder voorafgaande toestemming van Irene Langeveld. Ook is het niet toegestaan je inloggegevens te delen met anderen.

2.3 Irene Langeveld doet haar best om ervoor te zorgen dat het cursusmateriaal altijd beschikbaar is. Irene Langeveld kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen buiten haar invloed.

2.4 Irene Langeveld behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van online cursussen en andere diensten. Indien het cursusgeld reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Irene Langeveld. 

3. Workshops (dagworkshops en meerdaagse workshops)

3.1 Je kunt tot 1 maand van te voren kosteloos annuleren m.u.v. 50 euro inschrijfkosten. Binnen een maand tot twee weken voor aanvang betaal je bij annulering 50%, binnen 2 weken voor aanvang 100% van de workshopkosten. Wel is het altijd mogelijk om kosteloos iemand anders in jou plaats te laten gaan.

3.2 Mocht Irene Langeveld de workshop annuleren dan krijg je alle workshopkosten terug. Irene Langeveld is niet aansprakelijk voor eventuele andere kosten die het gevolg zijn van een annulering.

3.3 Heb je klachten die passen bij corona (verkoudheidsklachten, koorts of verhoging, keelpijn) of ben je in de afgelopen 14 dagen positief getest op corona dan blijf je thuis en krijg je je geld terug.

3.4 Irene Langeveld behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan een workshop. Indien het cursusgeld reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort.

3.5 Het is niet toegestaan opnames van de workshop te maken, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken.

3.6 Irene Langeveld noch de verblijfplaats kan aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en/of letsel opgedaan tijdens de workshop of als vermeend gevolg ervan.

3.7 Zijn er bijzondere psychische of fysieke omstandigheden, neem dan van te voren even contact op met Irene Langeveld. Je neemt deel onder je eigen verantwoordelijkheid (zie onder 1).

 

4. 1-op-1 sessies

 

4.1 Heb je op dit moment een psychologische of psychiatrische aandoening dan kan ik je alleen begeleiden als je daarnaast ook reguliere psychologische hulp ontvangt. Neem in dat geval eerst contact met mij op voordat je een kennismakingsgesprek of sessie plant.

4.2 Sessies kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos verplaatst worden via de link die je ontvangt in de bevestigingsemail.

4.3 In het geval van een programma met meerdere sessies: door de eerste of gehele betaling te doen ga je akkoord het gehele programma te volgen.

4.4 In het geval van een programma met meerdere sessies: als ik om wat voor reden dan ook het gevoel heb dat je niet geschikt bent voor het 1 op 1 werk dan kan ik de begeleiding beëindigen en krijg je de betaling van de overblijvende sessies en cursussen terug.

 

5. Copyright

 

5.1 Copyright © Irene Langeveld. Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden en andere materialen op deze site en in de online cursussen van Irene Langeveld zijn eigendom van Irene Langeveld of worden gebruikt met toestemming of onder licentie.

5.2 Het is vrij toegestaan de artikelen van deze website te delen mits het volledige artikel zonder aanpassingen of aanvullingen wordt overgenomen en voorzien van bronvermelding en link naar www.IreneLangeveld.nl.

 

6. Privacy

 

6.1 Klik hier voor ons privacybeleid.

 

 

7. Overige informatie

 

Postadres:
Stralend Licht
Irene Langeveld
Bartókstraat 16
2324 BJ Leiden

telefoon: 0642381936
email: support at irenelangeveld.com
kvknr: 50000969
BTW nr: NL001395896B61