Nieuw! Podcast: HSP Binnenwereld - Omgaan met Emoties en Gedachten

2-daagse Clarity Proces Workshop: Zicht op Helderheid

Wil jij graag:

Meer ontspanning in je lichaam?

Meer ontspanning in je hoofd?

Praktische technieken om met je gedachten en gevoelens om te gaan, zodat ze minder vat op je hebben? 

Op een liefdevolle(re) manier met jezelf omgaan?

Meer van het leven in het hier en nu kunnen genieten?

Lees dan even verder :-)

Ik geef enkele keren per jaar een introductieworkshop in het Clarity Proces, die je precies hiermee kan helpen.

Wat is het Clarity Proces?

Het Clarity Proces is een praktische methode om inzicht te krijgen in wat er van binnen onbewust in je speelt. Je gaat je gedachten, gevoelens, patronen en gewoontes liefdevol onderzoeken, zodat er ruimte komt om het leven te ervaren zoals het werkelijk is.

Vaak kijken we naar onszelf en naar de wereld via de ogen van het kind dat we ooit waren. Daardoor zien we gevaar en problemen die er eigenlijk niet zijn, en ervaren we onnodig spanning en stress in het dagelijks leven. Clarity helpt je om helder te zien wat er werkelijk gebeurt, waardoor je kunt ervaren hoe verbonden en ondersteund je wordt door het leven in dit moment.

Het Clarity Proces is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), die westerse psychologie heeft gecombineerd met oosterse inzichten en meditatietechnieken. Ik ben opgeleid door één van zijn leerlingen: Taetske Kleijn.

Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Deze introductieworkshop helpt je om jezelf beter te begrijpen, je lichaam en oude patronen te helpen ontspannen, je energie weer te laten stromen en je (verder) te openen naar het leven in het hier & nu. 

In deze 2-daagse Clarity workshop:

  • Vergroot je je inzicht in je binnenwereld en de onbewuste patronen die je in de weg zitten
  • Krijg je eenvoudige, praktische technieken aangereikt die je direct meer inzicht en ontspanning opleveren
  • Leer je op een liefdevolle manier met je gedachten, emoties en patronen om te gaan
  • Ervaar je de rijkdom van het leven in het hier en nu

“Een prettige, heldere, no nonsens workshop waarin je op een aardse manier dichter in en bij jezelf komt.” – Martine, deelnemer 2-daagse

In 2017 maakte ik kennis met het Clarity Proces. Ik merkte meteen dat de technieken mij pasten, en dat ze gelijk effect hadden. Hoe simpel ook, ze brachten altijd een stukje helderheid, inzicht en/of rust. Het boekje met de basisuitgangspunten van het proces verslond ik binnen een paar dagen, en toen nog eens, en nog eens… In 2020 startte ik bij Taetske Kleijn de drie-jarige Clarity Inner Core opleiding en de trainersopleiding, die me in staat stellen om én het proces zelf diepgaand te ervaren én het door te geven aan anderen. Dat maakt me dankbaar en blij!

Voor mij heeft Clarity niet alleen mijn inzicht in mezelf enorm vergroot, het heeft me vooral een diepe zachtheid en begrip voor mezelf gegeven. Daarnaast geeft het me bij tijd en wijle een diep gevoel van verbinding met alles wat is. Waarbij alle problemen (die het denken normaal gesproken ziet) wegvallen en ik voel hoe verbonden, ondersteund en in harmonie met dit moment ik ben. Een prachtig, effectief en diepgaand spiritueel proces.

Lijkt het je wat? De 2-daagse introductieworkshop Zicht op Helderheid vindt plaats op:

  • 18 en 19 februari 2023 in Bilthoven *uitverkocht* meld je aan voor de wachtlijst
  • 10 & 11 juni in Bilthoven
  • 1 & 2 juli in Leiderdorp
  • 23 & 24 september in Leiderdorp

Alle workshops zijn op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot ongeveer 18:00 uur.

De workshops worden gegeven in kleine groepen (maximaal 10 deelnemers) zodat er ruimte is voor ieders persoonlijke proces.

In de workshop maak je kennis met het Clarity gedachtegoed en leer je verschillende Clarity technieken die je ook zelf thuis kunt toepassen. Tijdens de workshop is volop ruimte om aan je eigen persoonlijke thema’s te werken. Werk je liever individueel of zijn alle workshops uitverkocht? Het is ook mogelijk om in individuele sessies te werken aan een specifiek thema waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt.

Kosten

De 2-daagse workshop kost 245 euro inclusief BTW voor particulieren (voor bedrijven: 245 euro exclusief BTW, neem in dat geval even contact met mij op).

Dit is inclusief al het cursusmateriaal, ruimtehuur, thee en versnaperingen. Neem zelf je eigen lunch mee.

Annuleren of verplaatsen van je deelname kan tot 6 weken van te voren kosteloos, daarna zijn kosten verschuldigd. Lees de annuleringsvoorwaarden hier even door.

Adresgegevens van de locaties vind je onderaan deze pagina.

Klik hieronder op 1 van de paarse knoppen om je aan te melden!

10 & 11 juni Bilthoven

1 & 2 juli Leiderdorp

23 & 24 september Leiderdorp

Locaties

Februari: Bilthoven

Centrum de Linde
Jachtlaan 15
3721 CA Bilthoven

Juli & september: Leiderdorp

Yogaloft Leiderdorp (1e verdieping)
Zijlbaan 42
2352 BN Leiderdorp

http://www.yogaloftleiderdorp.nl

December: Voorhout

Yogacentrum Inner Eye Yoga
(1e verdieping)
Nijverheidsweg 12
2215 MH Voorhout