Verbinden met jezelf (online workshop + geleide meditatie)

Hieronder vind je de opname van het webinar Verbinden met Jezelf (opgenomen op 9 mei 2015):

Overige links voor meer informatie en meditaties:

Een meditatie/oefening om af te stemmen op je intuitie bij het maken van keuzes

Grondingsmeditatie

Informatie over de online cursus Thuiskomen in Jezelf – omgaan met hooggevoeligheid

Hoi Irene. Dank je voor je live event Verbinden met jeZelf. De meditatie heeft er voor gezorgd dat ik veeeel beter energieën buiten me kan houden die niet bij me horen en toe kan laten wat ik wel wil toelaten. Ik blijf beter in mijn eigen energie en het pakketje kennis wat we in je meditatie uit de kosmos ontvangen hebben heeft zich bij mij heel mooi uitgekristalliseerd in die inzichten die ik in deze tijd van mijn leven nodig heb. Dank je vanuit mij hart <3 – Walther

Dankjewel en wie weet tot een volgende keer!

Hartelijke groet,

Irene

P.S. Mocht je ze nog niet gezien hebben, dan kun je je hieronder aanmelden voor mijn gratis video & meditatieserie Leven Vanuit Je Hart: