Online Workshop: Omgaan met Spanning & Emoties

 

Op maandag 29 november om 19:00 uur geef ik een online workshop:

 

Omgaan met Spanning en Emoties

 

Hoe zou het zijn als alles wat jij voelt er gewoon mag zijn?

Als je ruimte kunt geven aan spanning en emoties, zonder erin verstrikt te raken?

Zodat je vrijer en met meer vertrouwen kunt leven?

 

Sommige HSP ervaren dat ze overweldigd worden door hun intense gevoelens. Anderen hebben juist moeite om in contact te komen met hun gevoel. In beide gevallen zijn er vaak onbewuste oordelen, angsten of oude patronen die je tegenhouden om een gezonde relatie met je gevoel te ontwikkelen.

En dan kan het ook nog zo zijn dat je de emoties van anderen heel goed voelt en daardoor niet goed weet wanneer iets van jou is of van de ander!

Als je een goede relatie hebt met je eigen gevoel, is het helderder wat je (zelf) wilt, voelt, vindt en nodig hebt. Je herkent gemakkelijker wat van jou is en wat niet. Je voelt je eigen grenzen goed aan en kunt daardoor beter voor jezelf zorgen. Meer liefde en acceptatie voor jezelf vinden. En zachter voor jezelf zijn.

In deze online workshop leer je:

  • Hoe je ruimte kunt maken voor emoties zonder jezelf erin te verliezen
  • Praktische tips voor het omgaan met verschillende emoties: boosheid, verdriet, angst en algemene spanning/onrust
  • Hoe je gevoelens een sleutel kunnen zijn naar meer zelfliefde, acceptatie en vertrouwen.

In de workshop zal ik het hebben over emoties & spanning in het algemeen, maar ook ingaan op wat specifieke emoties nodig hebben om tot rust te kunnen komen: zoals boosheid, angst, verdriet of onrust.

Daarna zal ik je een geleide meditatie geven om te verbinden met je hart en met wie jij werkelijk bent, voorbij al die gevoelens. Zodat je de ruimte kunt voelen waarin alles er kan en mag zijn.

De workshop is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren mensen die verdieping zoeken in de liefdevolle verbinding met zichzelf.

Praktisch:

De workshop duurt 60-90 minuten en wordt live gestreamd via een verborgen link op Youtube op 29 november. Na afloop kun je de opname terug kijken. Je hoeft er dus niet live bij te zijn (al is dat natuurlijk wel heel leuk :-)). Je ontvangt de link voor de workshop een paar uur voor aanvang van de workshop.

Als je je aanmeldt kun je voorafgaand aan de workshop je vragen over dit onderwerp naar me toesturen. Als er vragen zijn die voor meer mensen interessant kunnen zijn dan zal ik die tijdens de workshop beantwoorden. Mocht het niet passen tijdens de workshop dan krijg je in de week na de workshop persoonlijk antwoord via email.

Kosten: 20 euro.

Klik hieronder op de paarse knop om je aan te melden!