Open Je Intuitie Online Cursus

Wil je graag je intuitie verder openen?

Voel je je soms wel intuitief maar vind je het moeilijk daarop te vertrouwen?

Wil je graag meer volgens jouw intuitie leven en keuzes maken die bij jou passen?

Een betere balans vinden tussen je hoofd en je hart?

Dan is deze online cursus wellicht iets voor jou.

dreamstime_m_54666540In de online cursus Open Je Intuitie krijg je geleide meditaties en praktische tips en oefeningen aangereikt om:

  • af te stemmen op je intuitie
  • de juiste vragen te stellen (en antwoorden te ontvangen)
  • te verbinden met je team van spirituele helpers (gidsen, engelen, overleden dierbaren en andere begeleiders)
  • blokkades, angsten en twijfels los te laten met betrekking tot je intuitie

Zodat je niet alleen je intuitie verder kunt openen door middel van de geleide meditaties,

maar je intuitie ook in je dagelijks leven kunt gebruiken als jouw persoonlijke kompas die jou kan wijzen waarje naartoe kunt gaan en je ondersteuning en informatie kan bieden wanneer dat nodig is.

Ik ga er vanuit dat intuitie iets heel natuurlijks is. Het is in jou aanwezig en niet iets wat je ergens ‘op kunt halen’. Het is jouw verbinding met wie je werkelijk bent.

Verbinden met je intuitie is een proces van naar binnen keren, écht verbinding maken met jezelf voorbij alle menselijke aspecten (angsten, twijfels, oude patronen, dat wat je denkt dat je ‘zou moeten’ doen) en loslaten wat niet van jou is.

Het is een reis om te ontdekken hoe jouw intuitie werkt en hoe jij het makkelijkst kunt verbinden.

Deze cursus kan je daarbij helpen.

“Ik heb geleerd weer op een diep niveau contact te maken met mijn innerlijk. Voel me niet meer afgesneden van mijn gevoel. Zit minder in mijn hoofd. Ik ben rustiger, mijn hartenergie stroomt weer, ik sta meer in mijn kracht. Mijn gidsen zijn bij mij, het voelt veilig. Dit is nog maar het begin maar de aanzet is gedaan dankzij deze prachtige cursus met de diepgaande meditaties.”
Marianne

“Ik leer steeds meer op welke manier mijn intuïtie werkt; weten, zien, horen, voelen. Door de cursus ervaar ik minder angst en voel ik meer vrede in en met mezelf. Het meest blij werd ik van de kring van helpers. Al is niet alles duidelijk, ik voel me echt gesteund en geliefd!”
Liejanne

Hoe werkt het?

Open Je Intuitie is een 5 weekse cursus. Elke week ontvang je een nieuwe module met daarin:

  • een instructievideo met informatie, praktische tips en oefeningen
  • één of meerdere geleide meditaties om het daadwerkelijk te gaan ervaren en je intuitie verder te openen
  • een pdf met een overzicht van de belangrijkste informatie, tips en oefeningen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Module 1: afstemmen op je intuitie

Ontdek hoe jouw intuitie werkt (dat is voor iedereen weer net even anders!) en hoe jij kunt afstemmen op je eigen innerlijke wijsheid. Laat los wat niet van jou is en laat ook even tijdelijk los wat je hoofd er allemaal van vindt.

De geleide meditatie helpt je om af te stemmen op je intuitie en vertrouwd te worden met het proces, zodat je zelf kunt verbinden met je intuitie wanneer je daar behoefte aan hebt.

Module 2: loslaten van blokkades

We hebben allemaal blokkades op onze intuitie zitten. Angsten en twijfels over het gebruik van onze intuitie, het uitspreken van onze waarheid, en of we eigenlijk wel kúnnen verbinden. Deze blokkades kunnen voortkomen uit eerdere ervaringen in dit leven of in vorige levens.

In deze module gaan we kijken naar deze blokkades en er op energetisch niveau mee werken zodat ze een bron van kracht gaan vormen in plaats van iets wat je tegenhoudt.

Module 3: verbinden met je helpersdreamstime_m_42811283

In deze module ga je verbinden met jouw kring van spirituele helpers om je heen. Het team van gidsen, engelen, overleden dierbaren, en alle andere spirituele helpers die klaarstaan om met je te verbinden en je te ondersteunen. Je bent nooit alleen!

Geniet van de liefdevolle, zachte, ondersteunende energie in deze meditatie.

Module 4: informatie ontvangen van je intuitie

In deze module gaan we uitgebreid in op hoe je je intuitie kunt gebruiken in je dagelijks leven. Hoe je informatie kunt ontvangen, welke vragen je daarvoor kunt stellen en hoe dat hele proces werkt.

Daarnaast kun je natuurlijk je intuitie meer en meer gebruiken als je hulp nodig hebt bij het maken van keuzes en beslissingen. Een balans vinden tussen je hoofd en je hart, je denken en je gevoel, je mind en je intuitie.

Module 5: Bonusmeditaties, vragen & antwoorden dreamstime_m_44546730

In week 5 sluiten we af met een vraag & antwoord gedeelte. In deze module zal ik veelgestelde vragen beantwoorden en dit zal zich steeds verder ontwikkelen naar aanleiding van de vragen die ik binnenkrijg.

Je kunt je eigen vragen stellen via email en die zal ik dan via email of in een video beantwoorden. Dit is een week om nog eens rustig alle informatie door te nemen en de energieën verder te verankeren.

Daarnaast ontvang je 4 (!) bonusmeditaties, gericht op afstemmen op je intuitie via zien, horen, weten en voelen. Zodat je jouw ‘favoriete’ manier van informatie ontvangen verder kunt ontwikkelen of juist eens kunt oefenen met iets wat minder van nature komt.

Deze bonusmeditaties worden door de cursisten als heel waardevol ervaren, omdat je ze steeds weer opnieuw kunt doen met de vragen die je op dat moment hebt.

“Ik heb ervaren wat het verschil is tussen mijn intuïtie en het ‘gebabbel van mijn hoofd’. Ik vond het contact maken met mijn team van helpers heel indrukwekkend en waardevol. Daarnaast heel waardevol om te merken dat je zoveel wijsheid in jezelf hebt! Je hebt een prettige manier van vertellen en uitleggen, waardoor sommige ‘ingewikkelde’ dingen ineens vrij helder en simpel (b)lijken!”
Ilse

Meedoen?

De prijs voor de gehele 5 weekse cursus is 147 euro.

Actie 25 mei: vandaag krijg je 12% jubileumkorting en betaal je 129 euro

Het is ook mogelijk om in drie termijnen van 50 euro te betalen. Je betaalt dan de eerste keer via de webshop (met Ideal, Bancontact, MisterCash, Paypal of Creditcard) en geeft daarmee een machtiging om nog twee keer een bedrag van 50 euro af te laten schrijven. Klik hier als je in termijnen wilt betalen.

Na de (eerste) betaling krijg je module 1 van de cursus toegestuurd, en vervolgens elke week een nieuwe module.

Elke week heb je de mogelijkheid om je vragen aan mij te stellen via email.

Vraag je je af of deze cursus iets voor jou is of twijfel je tussen meerdere cursussen? E-mail me :-)

Klik hieronder om te beginnen met Open Je Intuitie!

Reacties van deelnemers

“Ik wilde graag weer meer gaan vertrouwen op mijn intuïtie, dat vertrouwen zat even in een dipje. Het is er nu weer! Ik heb het contact met mezelf en mijn engelen weer hernieuwd en versterkt. Super!”

“Je hebt een prettige, rustige stem die niet ‘zweverig’ klinkt.”

“Ik heb tijdens de cursus voor het eerst een gids gezien! Tijdens het zien van mijn gids kreeg ik een gevoel van opengaan vanuit mijn hart. Een gevoel van volheid na het samenvloeien.”

“De cursus is heel toegankelijk en bruikbaar, praktisch en niet zweverig. Mooi gedaan!”

“Ik geloofde tot nu toe niet dat de informatie echt door zou komen, maar op sommige momenten krijg ik echt goede ideeën; geen grootse toestanden, maar praktisch haalbare plannen, die ik zonder probleem waar kan maken. Ik zag het waarschijnlijk te groot. Maar nu is het voetje voor voetje, werken aan meer intuïtief in het leven staan. Bedankt, Irene.”

“Sinds de cursus vertrouw ik bijna automatisch meer en meer op mezelf. Ik schiet minder in de twijfel. Ik denk minder :-) Het heeft mijn leven verrijkt en ik hoop dat dat nog even zo doorgaat!”

“Ik ben meer gegrond en ben van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Hierdoor rust in mijn hoofd en veel meer ontspanning in mijn lichaam. Ik doe de meditaties bijna elke dag en als ik blijf malen, dan kan ik door de meditatie echt dingen van me afzetten.

De meditaties zijn echt heel waardevol, juist omdat je vragen kunt stellen aan je helpers of aan je intuïtie en ook antwoorden krijgt. Het lijkt ook alsof alles nu op zijn plek valt. Eindelijk krijg ik antwoord op vragen als hoe maak ik contact, hoe open ik mijn hartchakra, hoe krijg ik meer energie, hoe kom ik uit mijn hoofd, hoe kan ik meer voelen etc. Ik vind de cursus super goed!”

Veelgestelde Vragen

Kan ik de cursus in mijn eigen tempo doen?

Ja, dat kan! Je ontvangt iedere week een nieuwe module maar je behoud ook na afloop van de cursus toegang tot al het cursusmateriaal: alle video’s, mp3s, pdfs en meditaties.

Kan ik de meditaties downloaden?

Ja, alle video’s en meditaties zijn te downloaden als audiobestand (mp3). Zodat je ze op je telefoon of tablet kunt zetten en waar je ook bent kunt bekijken of beluisteren.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in drie termijnen van 50 euro betalen.

Je betaalt dan de eerste keer via de webshop (met Ideal, Bancontact, MisterCash, Paypal of Creditcard) en geeft daarmee een machtiging om nog twee keer een bedrag van 50 euro af te laten schrijven. Klik hier als je in termijnen wilt betalen.

Kan ik ook via bankoverschrijving betalen?

Ja, dat kan. Neem even contact met ons op dan ontvang je het (nieuwe!) rekeningnummer. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot de cursus.

Heb je nog andere vragen? Laat het ons gerust even weten!

Copyright Irene Langeveld 2015 – Banner created by Greet Brouckaert, based on a design by Freepik.com