Steuntje in de rug nodig? Boek een (online) persoonlijke sessie:

1 op 1 Begeleidingstraject: begeleiding en meditaties op maat

Op dit moment neem ik geen nieuwe mensen meer aan voor het 1 op 1 begeleidingstraject._MG_8370circle

Je kunt met mij werken via mijn online cursussen (inclusief email coaching):

Thuiskomen in Jezelf – Omgaan met Hooggevoeligheid

Open Je Intuitie

Leven Vanuit Je Hart

Het begeleidingstraject is de meest intensieve en persoonlijke manier waarop ik je kan helpen. Dit begeleidingstraject bestaat uit drie 1 op 1 sessies (via Skype) en is helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.

Zoals altijd werken we met een combinatie van praktische tips en geleide meditaties (die in dit geval helemaal op maat zijn gemaakt voor jou!).

Het begeleidingstraject is geschikt voor je als je bijvoorbeeld:

 • Steviger in jezelf wilt staan
 • Op een kruispunt staat en niet weet welke kant je op wilt
 • Of als je wél weet wat je wilt maar nog angsten of andere blokkades ervaart die je tegenhouden om echt je hart te volgen
 • Als je hoogsensitiviteit je tegenhoudt om te doen wat je écht graag wilt
 • Als je het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijtgeraakt door je gevoeligheid en/of dat wat er gebeurd is in je leven
 • Als je graag je intuitie wilt verdiepen en keuzes wilt maken die bij jou passen zodat je je leven kunt leven op jouw manier
 • Als je graag dieper wilt verbinden met jezelf, je hart, je essentie

Terug naar Jezelf

Soms kun je zo opgeslokt worden door je werk, je gezin/familie en al je bezigheden en verantwoordelijkheden dat je jezelf onderweg kwijtraakt.

Dat je voor iedereen zorg draagt behalve voor jezelf en dat je niet meer weet wat je nou eigenlijk zélf wilt. Of dat je ergens wel weet wat je nodig hebt maar niet de mogelijkheden ziet om daar ruimte aan te geven.

Omdat er teveel te doen is of omdat je door je sensitiviteit en openheid eigenlijk geen energie meer overhoudt voor dat wat voor jou belangrijk is. Dat je in de ‘survival-stand’ staat in plaats van dat je écht leeft.

Herkenbaar?

Open door on the green field. ConceptualKruispunt

In het 1 op 1 begeleidingstraject begeleid ik veel mensen die op een kruispunt staan in hun leven.

Bijvoorbeeld na een (bijna) burnout of tijdens een fase waarin alles in je leven aan het veranderen is. Juist dan is het fijn om begeleiding te krijgen. Om weer terug te komen bij jezelf en wat voor jou belangrijk is: wat heb jij nodig en waar word jij blij van? En hoe kun je dat meer in je leven gaan brengen?

 

“Ik stond op een soort kruispunt in mijn leven en ik heb mijn richting gevonden. Ik weet nu waar mijn persoonlijke kracht ligt en vandaar uit kan ik nu keuzes maken. Mensen om me heen vinden me heel erg veranderd, veel stabieler en steviger.”

Maria

In de sessies kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Energie overhouden voor dat wat belangrijk is

Soms ligt de focus in de sessies op wat ik energie management noem: leren om zo met je energie te werken dat je niet meer leegloopt en dat je energie overhoudt voor dat wat belangrijk is. Zodat je helder je grenzen kunt voelen én kunt communiceren. En dat je gaat staan voor wie je bent.

Energie management is vooral belangrijk voor mensen die (hoog)gevoelig zijn. Want als je niet eerst voor jezelf en je eigen energie zorgt, heb je op den duur niets meer over om te geven aan anderen.

Helderheid vinden

Andere keren ligt de focus in de sessies vooral op helderheid. Dan gaan we aan de slag met de vraag: ‘wat wil ik’?

En die vraag kun je op verschillende manieren interpreteren:

Wat wil ik? (en hoe ziet dat er precies uit?)

Wat wil ik? (in plaats van: ‘wat denk ik dat ik zou moeten doen’)

Wat wil ik? (in plaats van: ‘wat verwachten anderen van mij’)

We kijken daarbij natuurlijk ook naar dat wat je tegenhoudt om die helderheid te krijgen of wat jou tegenhoudt om dat wat jij wilt daadwerkelijk in de wereld te zetten.

Intuïtie verdiepen

dreamstime_xl_45983530__1468507315_11317smallDaarnaast kunnen we werken aan het dieper verbinden met je intuïtie en vooral ook het gaan vertrouwen op wat je intuïtie aan jou doorgeeft. Want vaak weet je het wel…. maar durf je er niet op te vertrouwen.

Óf je kunt er net niet bij omdat je hoofd zo vol zit met andere zaken. Dan kan ik je helpen terug naar binnen te keren zodat je je intuïtie (weer) helder kunt horen.

Omgaan met emoties

Ook het leren omgaan met moeilijke emoties of het helen van innerlijke blokkades kan aan bod komen in de sessies (bijvoorbeeld patronen/angsten/twijfels die in de familielijn zijn doorgegeven of soms zelfs uit eerdere levens afkomstig zijn).

Als het gaat om emoties zijn er twee valkuilen waar mensen vaak instappen:

 • Negeren dat de emoties er zijn zodat je ze niet hoeft te voelen. Continu jezelf afleiden en als een kip zonder kop van alles gaan doen zodat je maar niet hoeft te voelen.
 • Of aan de andere kant: juist in de emotie blijven hangen en het verhaal rondom de emotie blijven herhalen zodat je in rondjes blijft draaien en er niet uitkomt.

Ik weet wat het is om door de diepte van emoties heen te gaan en ik kan je helpen die balans te vinden tussen accepteren wat je voelt zodat je er doorheen kunt bewegen (in plaats van rondjes te blijven draaien) en daarnaast ruimte houden/maken voor lichtheid en blijheid in je leven.

“Lieve Irene, Dankjewel! Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om na de online cursus, het begeleidingstraject te doen bij jou. De sessies waren steeds weer raak en effectief. Elke sessie begeleide je me om nog dichter bij mijn oorspronkelijke liefdevolle zelf te komen. Het heeft me zoveel gegeven. En het blijft doorwerken. Woorden die in mij opkomen zijn: Eenvoud. Helder. Transformator :) Op een eenvoudige manier raakte je elke keer de kern van een probleem/blokkade in mij en leerde mij om dit zelf op een diep niveau te veranderen.”

Christien

“Irene gaat op een heel integere, zuivere, intuïtieve en gevoelige manier met haar cliënten om. Ik heb bij haar het gevoel helemaal te mogen zijn wie ik ben! Omdat Irene zich zelf kwetsbaar opstelt, was het voor mij makkelijk om dit ook te kunnen. Het voelt dan niet meer als kwetsbaarheid maar juist als kracht. Dank je wel Irene, voor je fijne begeleiding en voor de veranderingen die ik hierdoor tot stand kon brengen!”

Annet

Hoe zien de sessies eruit?

Omdat het begeleidingstraject helemaal 1 op 1 is kunnen we de sessies inrichten naar waar jij behoefte aan hebt.

De sessies volgen een vaste structuur:

Deel 1: Inzicht, helderheid en praktische tips

In het eerste deel van de sessie praten we over dat wat er speelt en dat waar je nu tegen aanloopt of aan zou willen werken. Zodat we vanuit ons denken grip krijgen op dat wat er speelt en de rode lijnen gaan zien.

Naast nieuwe inzichten kan ik je ook praktische tips geven om beter om te kunnen gaan met dat wat er speelt.

Deel 2: Meditatie op maat

In het tweede deel van de sessie leid ik je door een persoonlijke meditatie, speciaal op maat gemaakt voor jou.

Ik open dan mijn intuïtie om de energieën, informatie en meditatie door te geven die voor jou op dat moment het meest zinvol zijn. De meditatie is volledig afgestemd op dat wat jij op dat moment nodig hebt. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Soms zal ik je tijdens de meditatie vragen stellen of je vragen wat je ervaart, ziet of voelt zodat we daar op in kunnen zoomen en je stap voor stap door het proces kunnen leiden.

“Irene oordeelt niet en vult niet in. Ze is aandachtig aanwezig en laat jou jezelf ont-dekken. Een mooier en waardevoller cadeau had ik mezelf afgelopen jaar niet kunnen geven.”

Mirjam

“Voor mij is Irene licht, puur en heel gewoon. Ik voelde me direkt op mijn gemak. Tijdens de sessies, die ik heb ervaren gaf zij door wat ik nodig had. Ik ontving wat voor mij gepast was op dat moment en waar ik dus veel aan had. Ik heb ook antwoord gekregen op vragen die ik niet eens uitgesproken had, maar die wel heel essentieel waren voor mij! Een fijne ervaring, die me veel gebracht heeft!”

Irma

Resultaten

Dit zijn enkele voorbeelden van resultaten die ik gezien heb in het begeleidingstraject:

 • je intuitie te verdiepen en je eigen (helings)werk naar het volgende niveau te tillen
 • je intuitie te gebruiken in je baan of ‘reguliere’ werkplek
 • te ontdekken wat je écht wilt, welke stappen daarvoor nodig zijn en die stappen dan ook echt zetten
 • met emoties en angsten te werken zodat die je niet meer tegenhouden om te doen wat je wilt doen
 • je eigen innerlijke rust vinden en kunnen bereiken in stressvolle situaties.
 • op een nieuwe manier met je sensitiviteit omgaan zodat je meer energie hebt en meer van het leven kunt genieten.

“Ik wilde graag leren om mijn eigen ruimte in te nemen, mijn grenzen beter te bewaken en minder overdonderd worden door externe prikkels. Door de sessies van het begeleidingstraject ben ik me bewuster geworden van de energetische wereld om me heen en effecten van anderen op mij. Ik voel het direct wanneer ik buiten mezelf treedt en intap op mijn omgeving.

Ik heb veel meer eigenliefde, ben milder voor mezelf en heb meer zelfvertrouwen gekregen.Ik zit meer in mijn lijf (tintelende onderbenen!) en voor het eerst ooit heb ik het gevoel ervaren wat het is om te gronden. Ik durf meer te vertouwen op mijn intuitie. Het heeft mijn leven echt ontzettend veranderd.”

Elise

Voor wie is het begeleidingstraject?

Dit begeleidingstraject is geschikt voor mensen die sensitief, intuïtief en ‘bewust’ zijn, d.w.z. bewust van een hogere waarheid waarin goed/fout uiteindelijk een illusie zijn en elke ervaring een doel dient.

Zonder oordeel naar jezelf en anderen (leren) kijken is een belangrijk deel van mijn werk.

Het begeleidingstraject kan voor jou zijn als je:

 • Enkele meditaties en/of artikelen op mijn website hebt bekeken en daar blij van werd
  (of zelfs al een cursus hebt gevolgd);
 • Als je bereid bent om eerlijk naar jezelf en je leven te kijken om te zien wat werkt en wat (nog) niet zo goed werkt. 
 • Als je in principe een positief, optimistisch, ‘het-glas-is-halfvol’ en ‘overal-zit-een-leermoment-in’ mens bent (maar dat soms misschien even kwijt raakt door dat wat er om je heen gebeurt)
 • Als je bereid bent om te veranderen en ook gelooft dat dat mogelijk is
 • Als je je bewust bent dat innerlijke groei soms met reuzensprongen gaat en andere keren bestaat uit allemaal kleine stapjes die samen één grote stap vormen (en dat dat allebei even goed is)

Ik bied je een veilige plek, zonder oordeel, waarin je kunt kijken wat je zou willen veranderen en dan het noodzakelijke energetische werk (meditaties, energiewerk, heling) en praktische werk (oefeningen) kunt doen om dat te bewerkstelligen.

Ik werk vanuit compassie, zonder oordeel en met de wetenschap dat je alles in jezelf kunt helen of veranderen, als je daarvoor het werk wilt doen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Gedurende de meditaties in mijn sessies verbinden we altijd met dat hogere deel van jou en met de plek in jezelf waar jouw waarheid, jouw antwoorden en jouw kracht ligt opgeslagen.

Ik kan je niet vertellen wat je moet doen. Ik kan je wél verbinden met dat deel in jou dat weet wat goed is voor jou zodat je je eigen, weloverwogen keuzes kunt maken.

“Ik wilde graag meer rust in mijn hoofd krijgen en meer vertrouwen krijgen in mij zelf en mijn intuïtie. Er is zoveel veranderd sinds de sessies: Er is rust gekomen in mijn hoofd!!! Ik voel me zekerder en weerbaarder. Ik begrijp mijn gevoeligheid beter. Ik kan mijn grenzen beter aangeven. Ik durf mijn kwaliteiten te geloven, te koesteren en ze aan de buitenwereld te laten zien. Ik heb inzicht gekregen over iemand die ik herkende uit andere levens en hoe dat contact mij in dit leven verwarde, in een sessie heb ik dit kunnen ontwarren en kunnen loslaten. Super!”

Christien

“Ik heb geleerd hoe het voelt om vanuit mijn hart te leven. Daar kan ik intens gelukkig van worden. Ik voel me nu opgeruimd en heb het vertrouwen dat het me zelf gaat lukken met alle tools die ik van je heb mogen ontvangen, met meer rust en zelfvertrouwen.”

Suzan

Wat gaan we doen?

Zelf heb ik in mijn leven een hele reis afgelegd waarin ik leerde omgaan met mijn hoogsensitiviteit, leerde onderscheiden wat van mij was (en vooral wat niet!) en los te laten wat niet van mij was. Dat gaf ruimte voor mijn intuïtie om verder te openen en verdiepen.

Inmiddels gebruik ik mijn sensitiviteit om anderen te helpen en is mijn intuïtie een constante, open verbinding tussen mijn ‘menselijke ik’ en mijn ‘hogere ik’, mijn hogere wijsheid. Dat geeft helderheid over wat ik wil, waar ik naartoe ga en wat mijn beste keuze is op elk moment.

In de sessies van het begeleidingstraject werken we zowel met meditaties en energiewerk als met praktische tips en adviezen voor je dagelijks leven. Ik stem altijd intuïtief af en dat wat belangrijk is, komt dan boven.

Soms is dat heling vanuit vorige levens of de familielijn, soms is het een meditatie om te verbinden met hogere energieën en je eigen innerlijke wijsheid, soms is het energiewerk in de chakra’s en soms is het een uitwisseling van praktische tips en adviezen of intuïtieve inzichten. Of een combinatie.

Geen enkele sessie is hetzelfde en dat is juist de kracht ervan.

Je ontvangt wat op dat moment nodig is en er is altijd ruimte voor jouw specifieke vragen.

“Het mooie aan de sessies bij jou is dat de meditaties ter plekke aan jou doorgegeven worden. Hierdoor is het maatwerk van de eerste orde! De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de sessies hebben grote indruk op mij gemaakt en zijn diep in mijn hart verankerd. Zij hebben mij laten ervaren wie ik in essentie echt ben en wat mijn mogelijkheden zijn. Hierin hebben de ervaringen mijn verwachting dusdanig overtroffen, dat ik mijn nieuwe gevoelens niet eens met woorden kan uitdrukken. Als ik toch een poging doe voel ik me groter, krachtiger, heel erg licht. Ik voel mij een completer lichtwezen!”

Arlette

Praktisch: hoe ziet het begeleidingstraject eruit?

Het begeleidingstraject bestaat uit:

 • 3 persoonlijke sessies van 60 minuten via Skype
  (ongeveer 1 keer per maand, eventueel eens per 2 weken op woensdagochtend)
 • een mp3-opname van elke sessie
 • een waardebon voor één van mijn online cursussen ter waarde van 95 euro

Prijs: €495 (of 3 termijnen van €175, te betalen voorafgaand aan elke sessie)

Allereerst doen we een kennismakingsgesprek om te kijken wat je graag zou willen en of dit begeleidingstraject op dit moment bij jou en je wensen en vragen past.

Als het van beide kanten een JA is, dan plannen we je sessies in.

Ben je niet technisch? Geen probleem: veel mensen gebruiken voor het eerst Skype als ze met mij gaan werken. Ik help je bij het installeren en instellen van Skype (het is heel simpel, echt waar).

Wil je meedoen?

Plan dan hieronder je gratis kennismakingsgesprek in. Na afloop van dit gesprek kijken we of het begeleidingstraject bij jouw wensen en situatie past.

N.B. Ik heb maar 6 plekken beschikbaar voor het begeleidingstraject. Dus heb je interesse, wacht dan niet te lang!

Door deelname aan het begeleidingstraject ga je akkoord met de voorwaarden. Deze kun je hier vinden.

 

Op dit moment neem ik geen nieuwe mensen meer aan voor het 1 op 1 begeleidingstraject._MG_8370circle

Je kunt met mij werken via mijn online cursussen (inclusief email coaching):

Thuiskomen in Jezelf – Omgaan met Hooggevoeligheid

Open Je Intuitie

Leven Vanuit Je Hart

Heb je vragen, neem dan even contact met mij op!

Ligt het begeleidingstraject niet binnen je budget? Ik doe mijn best om naast mijn 1 op 1 werk ook zoveel mogelijk laagdrempelig en gratis aanbod te creëren zodat ik zoveel mogelijk mensen kan helpen. Neem eens een kijkje bij mijn online cursussen of gratis meditaties!