1-op-1 Begeleidingstraject 2019

Het begeleidingstraject is de meest intensieve en persoonlijke manier waarop ik je kan helpen. Dit begeleidingstraject bestaat uit drie 1 op 1 sessies via Skype of telefoon en is helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt.

We werken met een combinatie van praktische tips en geleide meditaties (die in dit geval helemaal op maat zijn gemaakt voor jou!).

Het begeleidingstraject is geschikt voor je als je bijvoorbeeld:

 • Steviger in jezelf wilt staan
 • Op zoek bent naar helderheid
 • Op een kruispunt staat en niet weet welke kant je op wilt
 • Of als je wél weet wat je wilt maar nog angsten of andere blokkades ervaart die je tegenhouden om echt je hart te volgen
 • Als je hoogsensitiviteit je tegenhoudt om te doen wat je écht graag wilt
 • Als je het gevoel hebt dat je jezelf bent kwijtgeraakt door je gevoeligheid en/of dat wat er gebeurd is in je leven
 • Als je graag je intuitie wilt verdiepen en keuzes wilt maken die bij jou passen zodat je je leven kunt leven op jouw manier
 • Als je graag dieper wilt verbinden met jezelf, je hart, je essentie

 

Wat voor vragen zijn geschikt voor het begeleidingstraject?

In de 1 op 1 sessies van het begeleidingstraject zoomen we in op jouw specifieke uitdagingen en wensen: dat wat jij graag wilt bereiken maar wat nog net buiten je bereik lijkt te liggen.

Een paar voorbeelden:

dreamstime_m_44472348small Je voelt dat je echt je eigen pad wilt gaan volgen (bv door een eigen praktijk te beginnen of op een andere manier te gaan werken) maar er is nog iets dat je tegenhoudt.

Je vindt het bijvoorbeeld eng om je waarheid te spreken of je merkt dat je maar blijft uitstellen omdat er onderhuids nog iets is dat jou tegenhoudt. In de sessies kunnen we ontdekken wat dat is en kunnen we met liefde de delen van jezelf integreren die het heel spannend vinden dat je voor jezelf gaat staan en je eigen pad gaat volgen.

Je staat op een kruispunt in je leven en je weet dat je dingen anders wilt, je weet alleen nog niet precies hoe en wat. Je wilt graag nieuwe keuzes te maken en je bent er klaar voor om dat aan te gaan wat je daarin nog tegenhoudt.

Dit kan zijn op het gebied van werk, woonplaats, relatie, wat dan ook. Belangrijk is dat je nu vooruit wilt gaan bewegen en bereid bent de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Je hebt het gevoel dat je op het punt staat een grote sprong te nemen in je leven maar iets houdt je nog tegen. Bepaalde oude patronen zijn hardnekkig of je voelt bewust of onbewust nog angst om helemaal je eigen pad te gaan lopen of die nieuwe fase in te gaan.

Het kan zijn dat je zelf al weet je wat je tegenhoudt, of dat dat nog helemaal onduidelijk is. Dat maakt niet uit, samen kunnen we ontdekken wat het is en wat dat deel van jou nodig heeft om te ontspannen en los te laten, zodat jij vooruit kunt bewegen.

Begeleiding hooggevoeligheid

Soms ligt de focus in de sessies op wat ik energie management noem: leren om zo met je energie te werken dat je niet meer leegloopt en dat je energie overhoudt voor dat wat belangrijk is. Zodat je helder je grenzen kunt voelen én kunt communiceren. En dat je gaat staan voor wie je bent.

Energie management is vooral belangrijk voor mensen die (hoog)gevoelig zijn. Want als je niet eerst voor jezelf en je eigen energie zorgt, heb je op den duur niets meer over om te geven aan anderen.

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding met je hooggevoeligheid, dan raad ik aan het 1-op-1 begeleidingstraject te combineren met de online cursus Thuiskomen in Jezelf – Omgaan met Hooggevoeligheid. Zo haal je het meeste uit de sessies.

Je bent op zoek naar:

 • helderheid
 • zelfvertrouwen om de volgende stap te kunnen zetten
 • heling van dat wat je daarbij nog tegenhoudt (de delen van jou die ‘op de rem’ gaan staan als je een nieuwe richting op gaat)
 • meer vrijheid om je eigen pad te lopen
 • zodat je écht vooruit kunt

En je bent bereid om het innerlijk werk te doen dat daarvoor nodig is.

In de sessies werken we aan:

 • Helderheid over waar je naartoe zou willen en hoe dat eruit zou kunnen zien. Waar word jij écht blij van?
 • Het loslaten of ontspannen van oude patronen of overtuigingen die je dwars zitten. Dit kunnen patronen zijn die je hebt meegekregen uit je opvoeding, van je voorouders/familie of vorige levens. Dit zijn de overtuigingen of oude gewoontes die als het ware ‘op de rem’ gaan staan als jij vooruit wilt bewegen. Het is belangrijk om daarnaar te kijken, ze te erkennen en vervolgens heel bewust los te laten.
 • Samenvattend: we werken aan het liefdevol integreren van dat wat jou tegenhoudt om je leven vorm te geven op een manier waar jij gelukkig van wordt!

Reacties van mensen die het begeleidingstraject gevolgd hebben:

“Ik wilde graag leren om mijn eigen ruimte in te nemen, mijn grenzen beter te bewaken en minder overdonderd worden door externe prikkels. Door de sessies van het begeleidingstraject ben ik me bewuster geworden van de energetische wereld om me heen en effecten van anderen op mij. Ik voel het direct wanneer ik buiten mezelf treedt en intap op mijn omgeving.

Ik heb veel meer eigenliefde, ben milder voor mezelf en heb meer zelfvertrouwen gekregen.Ik zit meer in mijn lijf (tintelende onderbenen!) en voor het eerst ooit heb ik het gevoel ervaren wat het is om te gronden. Ik durf meer te vertouwen op mijn intuitie. Het heeft mijn leven echt ontzettend veranderd.”

Elise

“Lieve Irene, Dankjewel! Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om na de online cursus, het begeleidingstraject te doen bij jou. De sessies waren steeds weer raak en effectief. Elke sessie begeleide je me om nog dichter bij mijn oorspronkelijke liefdevolle zelf te komen. Het heeft me zoveel gegeven. En het blijft doorwerken. Woorden die in mij opkomen zijn: Eenvoud. Helder. Transformator :) Op een eenvoudige manier raakte je elke keer de kern van een probleem/blokkade in mij en leerde mij om dit zelf op een diep niveau te veranderen.”

Christien

“Irene gaat op een heel integere, zuivere, intuïtieve en gevoelige manier met haar cliënten om. Ik heb bij haar het gevoel helemaal te mogen zijn wie ik ben! Omdat Irene zich zelf kwetsbaar opstelt, was het voor mij makkelijk om dit ook te kunnen. Het voelt dan niet meer als kwetsbaarheid maar juist als kracht. Dank je wel Irene, voor je fijne begeleiding en voor de veranderingen die ik hierdoor tot stand kon brengen!”

Annet

Hoe zien de sessies eruit?

Omdat het begeleidingstraject helemaal 1 op 1 is kunnen we de sessies inrichten naar waar jij behoefte aan hebt.

De sessies volgen een min of meer vaste structuur:

Deel 1: Inzicht, helderheid en praktische tips

In het eerste deel van de sessie praten we over dat wat er speelt en dat waar je nu tegen aanloopt of aan zou willen werken. Zodat we helderheid krijgen over de situatie en de rode lijnen gaan zien.

Naast nieuwe inzichten kan ik je ook praktische tips geven om beter om te kunnen gaan met dat wat er speelt.

Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw vragen.

Deel 2: Meditatie op maat

In het tweede deel van de sessie leid ik je door een persoonlijke meditatie, speciaal op maat gemaakt voor jou.

Ik open dan mijn intuïtie om de meditatie volledig af te stemmen op wat jij op dat moment nodig hebt. Persoonlijker dan dit wordt het niet!

Soms zal ik je tijdens de meditatie vragen stellen of je vragen wat je ervaart, ziet of voelt zodat we daar op in kunnen zoomen en ik je stap voor stap door het proces kan leiden.

Elke sessie en meditatie is anders en helemaal op jou afgestemd. Juist daarom is dit werk zo diepgaand en waardevol.

“Ik stond op een soort kruispunt in mijn leven en ik heb mijn richting gevonden. Ik weet nu waar mijn persoonlijke kracht ligt en vandaar uit kan ik nu keuzes maken. Mensen om me heen vinden me heel erg veranderd, veel stabieler en steviger.”

Maria

“Irene oordeelt niet en vult niet in. Ze is aandachtig aanwezig en laat jou jezelf ont-dekken. Een mooier en waardevoller cadeau had ik mezelf afgelopen jaar niet kunnen geven.”

Mirjam

“Voor mij is Irene licht, puur en heel gewoon. Ik voelde me direkt op mijn gemak. Tijdens de sessies, die ik heb ervaren gaf zij door wat ik nodig had. Ik ontving wat voor mij gepast was op dat moment en waar ik dus veel aan had. Ik heb ook antwoord gekregen op vragen die ik niet eens uitgesproken had, maar die wel heel essentieel waren voor mij! Een fijne ervaring, die me veel gebracht heeft!”

Irma

Resultaten

Dit zijn enkele voorbeelden van resultaten die ik gezien heb in het begeleidingstraject:

 • je intuitie te verdiepen en je eigen (helings)werk naar het volgende niveau te tillen
 • je intuitie te gebruiken in je baan of ‘reguliere’ werkplek
 • te ontdekken wat je écht wilt, welke stappen daarvoor nodig zijn en die stappen dan ook echt zetten
 • met emoties en angsten te werken zodat die je niet meer tegenhouden om te doen wat je wilt doen
 • je eigen innerlijke rust vinden en kunnen bereiken in stressvolle situaties.
 • op een nieuwe manier met je sensitiviteit omgaan zodat je meer energie hebt en meer van het leven kunt genieten.

Voor wie is het begeleidingstraject geschikt?

 

Dit programma is niet voor iedereen. Ik heb beperkt plek en de ervaring leert dat ik de beste resultaten met je kan boeken als je:

 

 • bekend bent met energiewerk en/of meditaties
 • bereid bent om eerlijk te kijken naar jezelf en je leven om te zien wat werkt en wat (nog) niet zo goed werkt.
 • blij wordt van mijn gratis meditaties of al een cursus hebt gedaan en daarbij merkte dat het je veel bracht. De meditaties passen bij je en je merkt effect.
 • maar je mist nog een puzzelstukje… en je hebt het gevoel dat ik je dat puzzelstukje 1 op 1 kan geven
 • en je voelt dat nu de juiste tijd is om daarmee aan de slag te gaan.

“Ik wilde graag meer rust in mijn hoofd krijgen en meer vertrouwen krijgen in mij zelf en mijn intuïtie. Er is zoveel veranderd sinds de sessies: Er is rust gekomen in mijn hoofd!!! Ik voel me zekerder en weerbaarder. Ik begrijp mijn gevoeligheid beter. Ik kan mijn grenzen beter aangeven. Ik durf mijn kwaliteiten te geloven, te koesteren en ze aan de buitenwereld te laten zien. Ik heb inzicht gekregen over iemand die ik herkende uit andere levens en hoe dat contact mij in dit leven verwarde, in een sessie heb ik dit kunnen ontwarren en kunnen loslaten. Super!”

Christien

“Ik heb geleerd hoe het voelt om vanuit mijn hart te leven. Daar kan ik intens gelukkig van worden. Ik voel me nu opgeruimd en heb het vertrouwen dat het me zelf gaat lukken met alle tools die ik van je heb mogen ontvangen, met meer rust en zelfvertrouwen.”

Suzan

“Het mooie aan de sessies bij jou is dat de meditaties ter plekke aan jou doorgegeven worden. Hierdoor is het maatwerk van de eerste orde! De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de sessies hebben grote indruk op mij gemaakt en zijn diep in mijn hart verankerd. Zij hebben mij laten ervaren wie ik in essentie echt ben en wat mijn mogelijkheden zijn. Hierin hebben de ervaringen mijn verwachting dusdanig overtroffen, dat ik mijn nieuwe gevoelens niet eens met woorden kan uitdrukken. Als ik toch een poging doe voel ik me groter, krachtiger, heel erg licht. Ik voel mij een completer lichtwezen!”

Arlette

Praktisch: hoe ziet het begeleidingstraject eruit?

Het begeleidingstraject bestaat uit:

 • 3 persoonlijke sessies van 60 minuten via Skype of telefoon
  (ongeveer 1-2 keer per maand op maandag of woensdag)
 • een mp3-opname van de meditatie in de sessies
 • begeleiding via email tussen de sessies door

Prijs: €295 (of 3 maandelijkse termijnen van €100)

Ik heb nog enkele plekken beschikbaar!

Allereerst doen we een kennismakingsgesprek om te kijken wat je graag zou willen en of dit begeleidingstraject op dit moment bij jou en je wensen en vragen past.

Als na de kennismaking blijkt dat we beiden een JA voelen, dan plannen we je eerste sessie in en ontvang je van mij een link om te betalen in de webshop.

Na je (eerste) betaling is je plek gereserveerd en je aanmelding definitief.

Belangrijk om te weten is dat de sessies van het begeleidingstraject alléén plaatsvinden op maandagmiddag en woensdag. Ik kan daarop helaas geen uitzondering maken.

Ik raad aan om 2-4 weken aan te houden tussen de sessies, zodat je de tijd hebt om alles goed te laten bezinken en integreren. Zo haal je alles eruit wat erin zit!

Wil je meedoen?

Plan dan hieronder je gratis kennismakingsgesprek in. Na afloop van dit gesprek kijken we of het begeleidingstraject bij jouw wensen en situatie past!

Door deelname aan het begeleidingstraject ga je akkoord met de voorwaarden. Deze kun je hier vinden.