Steuntje in de rug nodig? Boek een (online) persoonlijke sessie:

Gratis Webinar Hooggevoeligheid: van Kwetsbaarheid naar Kracht

_MG_8277Op donderdag 26 januari om 19:30 geef ik een gratis webinar (online workshop) over

Hooggevoeligheid: van Kwetsbaarheid naar Kracht!

 

In deze online workshop leer je:

 

  • Wat is hooggevoeligheid en hoe kun je het uitleggen aan anderen?
  • Wat zijn de specifieke uitdagingen en talenten van hooggevoeligheid?
  • Wat heb je nodig om in balans te komen (en blijven) als je hooggevoelig bent?

 

Kort gezegd: hoe kun je beter omgaan met de uitdagingen van je hooggevoeligheid zodat je talenten meer naar voren kunnen komen?

Natuurlijk kan ik dat niet allemaal in een uur uitleggen (daar heb ik een hele cursus voor nodig, en die vind je hier ;-)) maar ik ga je een paar beginstappen geven waar je mee aan de slag kunt!

Ook als je niet zeker weet of je hooggevoelig bent (of een hekel hebt aan labeltjes in het algemeen ;-)) kan dit webinar heel waardevol voor je zijn. Je krijgt een beter beeld van wat hooggevoeligheid is (en wat het niet is) en hoe je meer in balans kunt blijven, ongeacht hoe gevoelig je bent!

 

Wat is een webinar?

 

Een webinar is een online workshop waarbij je mij op video ziet (zoals je ook een youtube video zou bekijken) en daarnaast als je dat wilt kunt chatten en vragen kunt stellen aan mij en de andere deelnemers.

Na afloop ontvang je een opname van het webinar. Je kunt het dus ook bekijken als je er niet live bij kunt zijn! (De live uitzending is donderdag 26 januari om 19:30 uur).

 

Wil je meedoen?

 

dreamstime_m_18201291Als je mee wilt doen aan het webinar, klik dan op de knop hieronder en laat je naam en emailadres achter. Je ontvangt dan een bevestigingsemail.

Heb je de bevestigingsemail niet ontvangen? Controleer dan even je ongewenste email/spam en prullenbak, want daar willen dit soort emails nog wel eens in terecht komen. Nog steeds niets? Meld je dan opnieuw aan, misschien was er een typfout in je emailadres :)

Ik kijk er naar uit om je te zien bij dit webinar!

Klik hieronder om naar de aanmeldpagina te gaan en laat daar je naam & email achter!

Wil je mij helpen meer mensen te bereiken? Deel dan dit webinar op Facebook:

fb button algemeen NL

Dankjewel!!