Online Cursus Channelen & Intuïtie

[hr]

De online cursus Channelen & Intuitie is vervangen door mijn nieuwe online cursus Open Je Intuitie.

Klik hier voor meer informatie over Open Je Intuitie!

[hr]

 

 

Wil jij zelf leren channelen?

Of je intuïtieve vaardigheden verder ontwikkelen?

Of een diepere verbinding met je hoger zelf, waardoor je meer licht van je ziel in je lichaam kunt dragen?

Dan is deze cursus iets voor jou. In deze cursus:

  • leer je hoe je zelf kunt channelen d.m.v. de juiste voorbereiding en instelling;
  • heel je blokkades uit dit leven of een vorig leven die je hebben tegengehouden je intuïtie en channel-vaardigheden volledig te benutten;
  • laat je beperkende overtuigingen m.b.t. channelen los in een speciale daarvoor ontworpen meditatie;
  • verbind je met één van je gidsen of engelen en je hoger zelf.

De cursus wordt afgesloten met een krachtige energetische activatie waarbij je tijdelijk één wordt met je hoger zelf en een nieuw niveau van verbinding binnenstapt.

De cursus bestaat uit verschillende meditaties, een video presentatie en een artikel, in totaal bijna twee uur aan materiaal. De meditaties zijn te downloaden als mp3-bestanden en je kunt ze dus blijven gebruiken op je computer of mp3-speler.

Je krijgt de cursus in drie delen toegestuurd via e-mail, met steeds een week tussenruimte. Zo krijgt de energie de tijd om te verankeren en te integreren in je systeem voordat je verder gaat met de volgende stap. Elke meditatie opent deuren naar nieuwe energieën en ervaringen en is dus eigenlijk een activatie op zichzelf.

[hr]

“Het is voor mij een nieuwe start geweest! Vooral de meditaties hebben mij ‘over’ mijn angst, twijfels en onzekerheden gezet die me deden twijfelen of channelen al dan niet iets voor mij is! En daar ben ik nu zeker van….ik voel me een kanaal, verbonden met thuis én de aarde. Wat ik er mee ga doen, weet ik nog niet….maar dat is op dit moment niet zo belangrijk!

Wat ik ervaren heb door de meditaties, is die diepe liefde, de aanwezigheid van zoveel steun, support, onvoorwaardelijke liefde…en dat deze liefde niet iets buiten mij is, maar dat deze IN mij aanwezig is, in mijn hart… Tijdens een meditatie lijkt mijn hart te groeien…licht, groot en enorm krachtig te worden…helemaal gevuld met de liefde en vrolijkheid van mijn hogere zelf, van thuis en al mijn gidsen :-)!

Bedankt lieve Irene om jouw energie, liefde, innerlijke wijsheid te willen delen met iedereen! Het voelt zalig om op deze weg, die voor mij nog wat ‘fragile’ is, ondersteund te worden en mee bij de hand genomen te worden om daarna alleen verder te wandelen! Bedankt voor je mooie zijn!”

[hr]

Prijs voor de online cursus: 47 euro, inclusief e-mail ondersteuning. Als je vragen hebt tijdens de cursus, kun je die via email aan mij stellen (1 email per week).

Bestellen kan via deze link of klik hieronder om naar de webwinkel te gaan.

Na betaling ontvang je direct module 1 in je inbox!

(heb je liever 1 op 1 begeleiding, dan kan dat ook. Klik hier voor meer informatie)

PicMonkey webwinkel
[hr]

Heb je nog vragen, laat het me dan even weten! (Ik doe mijn best om alle email binnen 2 werkdagen te beantwoorden):

[contact-form-7 id=”1594″ title=”Contactformulier Channelen & Intuïtie”]